Ελλάδα Κόσμος Κυριότερα Οικονομία Πολιτικά

Αντώναρος: Κατάρρευση της ΝΔ παρά τα όσα υποστηρίζουν οι δημοσκόποι

Κάτω από το 25% εκτιμά πως είναι η πραγματική εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην κυβερνητικός εκπροσώπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με σειρά αναρτήσεών του στον λογαριασμό του στο Twitter κάνει λόγο για κατάρρευση της κυβέρνησης, ενώ καλεί την κυβέρνηση σε άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας και διαπιστώνει κυβερνητική ασυνέπεια και ψεύδη σε ότι αφορά την αποζημίωση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

«Με τα νύχια και τα δοντια κάποιοι δημοσκόποι (γνωστοί για τις διασυνδεσεις τους) προσπαθούν να κρατήσουν τη ΝΔ πάνω από το 30%» επισημαίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι «δεν θέλουν να καταγράψουν την κατάρρευση της».

Σε άλλη ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί σε άμεση και δραστική μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ και καταλήγει λέγοντας «Μητσοτάκη σταμάτα να γδέρνεις συνειδητά τους Έλληνες».

Τέλος, αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως «η κυβέρνηση αναγγέλλει βοήθειες εκατομμυρίων που μένουν στα χαρτιά», κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ψεύτες»

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από 400 εκατ. ευρώ το κόστος των σταθερών τιμολογίων

admin

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΞΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ” Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ; ΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

Αρχοντής Κωστόπουλος

Καλλιάνος: Ετοιμαστείτε για ζέστη από Τετάρτη -Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πηγή: iefimerida.grΚαλλιάνος: Ετοιμαστείτε για ζέστη από Τετάρτη -Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – iefimerida.gr

Αρχοντής Κωστόπουλος