ΕλλάδαΠολιτικά

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ

Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, υπέβαλε ο Παναγιώτης Κοντολέων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Κοντολέων, παραιτήθηκε «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων».

Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Η εξέλιξη έρχεται λίγη ώρα μετά την παραίτηση του εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που αποκαλύπτει τον “κοριό” αυτής της Κυβέρνησης μαφιόζων

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής».

Σχετικές αναρτήσεις

Γρεβενά: «Ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38» – Τι λέει η μητέρα για το θάνατο του 35 ημερών βρέφους

Αρχοντής Κωστόπουλος

Ευλογιά των πιθήκων: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης 27χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Αρχοντής Κωστόπουλος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ” – ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – Η ΠΤΩΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ

Αρχοντής Κωστόπουλος