ΑστυνομικάΕλλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ: «ΜΠΑΜΠΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΑΝΙ». ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι μίλησε για την απώλεια της κόρης του και ανέφερε ότι έμαθε λεπτομέρειες για το φονικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του.

Ο άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι η 17χρονη δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ η Διεθνής Αμνηστία: «Εγκληματίες πολέμου οι Ουκρανοί»

Αρχοντής Κωστόπουλος

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ

Αρχοντής Κωστόπουλος

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΕΩΝ ΙΜΙΩΝ: “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΨΕΡΙΜΟ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Αρχοντής Κωστόπουλος